Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının gelmesini kutlamak üzere Hendek Yeni Mahalle’de bir grup vatandaşın yapmış oldukları magandalık az kalsın bir cana mal oluyordu.

Hendek Yeni Mahallesi 2156. Sokak da yer alan Bekir A.’a ait olduğu öğrenilen bir dairenin birinci katında bulunan balkon camına, nereden geldiği bilinmeyen bir kurşunun isabet ettiğini, 3 gün sonra fark ettiklerini belirtiler.

Olanları şöyle anlatan Bekir A. ; “Ramazan ayının gelişini kutlamak üzere, çok sayıda ateş edildiği sırada o gürültünün içinde bir camın kırıldığının sesini duyduk, fakat önemsemedik. Evimizin çok kullanmadığımız bir odasının, oturma grubunun arkasında, kalın bir güneşliğin arkasındaki yer alan, alt camımıza bir kurşun isabet ettiğini bugün temizlik amacıyla açtığımızda fark ettik. Polis ekiplerine haber verdik.” dedi

Yaşanan olayda can kaybının yaşanmaması sevindirirken, camda maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ramazan dolayısıyla atmış oldukları mermiler az kalsın bir cana mal oluyordu. Yorgun kurşun olarak bilinen kurşun, camı kırmış, içeriye girmeyecek iki camın arasında kaldığı görüldü.