Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu nun konuşmasıyla başlayan etkinliğe 40 kadar partili ve Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’ın yanı sıra Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Yazıcı Tunç, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etkinliğin ana konusu kadına ve bayanlara yönelik işlenen suçların yanı sıra yaşanan şiddet olayları nda hakların savunulmasında yaşanan yanlışları konusunda Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Çevre ve İnsan Hakları Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Setenay Halis bir konuşma yaparak anlattı.

Konuşmasında kadına yönelik yaşanan şiddete den dolayı mağdur olan kadınlar, bayanların koruma , önleme ve sonrasındaki tedbirler konusunda katılımcılara yönelik bilgiler paylaştı.  Böyle bir durumla karşılaşıldığında neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler paylaşarak, sürdürdükleri bilinçlendirme çalışmalarının nasıl işlediğini, yaşananlar sonrasındaki süreç devamının ne tür prosedürlerle karşılaşıldığında mağdurlara yardım ettiklerini paylaşmıştı. 

Hendek’te Kadına Yönelik Şiddet konuşuldu…
Hendek’te Kadına Yönelik Şiddet konuşuldu…