1-7 Haziran tarihleri arasında ülkemizdeki tüm Halk Eğitimi Merkezlerinde kutlandığı gibi  Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde de ilkini kutladığımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası, açılışı 1 Haziran Salı günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa CÖRE, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ASLAN, Kurum müdürü Osman YILKIN, idareci , öğretmen ve usta öğreticilerin  katılımı ile ilçemiz Kapalı Pazar yerinde kurulan tanıtım standı ile açılışı yapıldı.

Hendek’te Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerle Kutladı

Hendek’te Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerle Kutladı

2 Haziran Çarşamba günü ilçemizdeki ilkokul, ortaokul ve liseler ziyaret edilerek Halk Eğitimi Merkezi faaliyetleri tanıtıldı. Açılmasını istedikleri kurs talepleri alındı.

4 Haziran Cuma günü İlçemiz Rasim Paşa Camii önünde tanıtım standı ve İlçemiz Gençlik Merkezinde; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin AYDOĞMUŞ ve davetlilerin katılımıyla Okçuluk Kursu kursiyerlerinin hazırlamış olduğu gösteriler yapıldı.

Hendek’te Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerle Kutladı

7 Haziran Pazartesi günü Hendek Belediyesi önünde Muammer Sencer caddesinde açılan tanıtım standı ile gitar ve bağlama konserleriyle Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri sona erdi.

Etkinlikler sürecinde halkın Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Kurum müdürü Osman YILKIN, Hendek Halk Eğitimi Merkezi olarak her zaman her yerde eğitim sloganı ile halkımıza hizmet vermeye çalıştıklarını, Hayat Boyu Öğrenme Haftasının kurumun ve kursların tanıtımı için iyi bir fırsat olduğunu bunu da en iyi şekilde değerlendirdiklerini, bu etkinliklerden sonra kurs açılması için daha çok talebin olacağına inandıklarını ve herkesin kurslarla ilgili taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.