Hendek Başpınar Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerine tam park edemeyen sürücü nedeniyle, bir çok araç dakikalarca beklemek zorunda kaldı… Yaşanan yanlış parklanma, aracın tam park edememesi sonucunda, caddeden geçmek isteyen diğer sürücülerin, ilerleyememesine neden oldu ve trafik dakikalarca aksadı. Cadde'de araç kuyrukları oluştu. 

Hendek’te Gelişi güzel park edenler trafiği aksatıyor…

Neyseki bölge esnafı, park etmiş olan diğer otomobillerin aynalarını kapatmak ve bölgede gönüllü muavinlik yapmak suretiyle, araçların cadde üzerinden kontrollü bir şekilde geçmelerini sağladı.

Bölge esnafı ; “Oysaki her sürücü park etmiş olduğu alanı ve mesafeyi düzgün ayarlamış olsaydı tüm bu çileyi kimse çekmeyecekti. Her gün bu ve benzeri durumlarla karşılaşıyoruz, kimi zaman tartışmalara , kimi zaman da otomobillerin birbirine sürterek geçmesine şahit oluyoruz. Bu Durumların yaşanmaması için tüm park edecek sürücülerin düşünerek park etmelerini rica ediyoruz. Olası yangınlarda itfaiye ve 112 acil sağlık ekiplerinin caddeden geçememesi, gelecekte daha büyük sorunlara neden olabilir.” dedi.