BAKIM ONARIM

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki mezarlıklar da başlatılan bayram temizlik çalışmaları tamamlandı. Mezarlık içerisindeki yabani otlar temizlenirken, ağaçların bakımları ve yol düzenlemesi yapıldı, bozuk olan muslukların bakımları yapılarak yenilenmesi gerekenler yenilendi.  Ayrıca mezarlık içerisinde kırılan bordür taşları değiştirildi ve boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu.


5 BİN ÇİÇEK

Bayram çalışmaları hakkında bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Bayram öncesi ve bayram gününde mezarlık ziyareti yapan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla aile kabirlerini görmeleri için çalışmalarımızı tamamladık. Mezarlıklarımızı sadece bayramlara özel değil yılın 12 ayı temizleyerek hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza saygımızı gösteriyoruz” dedi.


EKİPLER ÇALIŞTI
Başkan Turgut Babaoğlu, halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve ferah bir ortamda yapabilmeleri için 15 kişilik ekip tarafından yabani otların temizlenip, deforme olan kaldırımların onarıldığını belirterek, “Bayram öncesi ve bayram gününde mezarlık ziyareti yapan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla aile kabirlerini ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.


İKRAMLAR

Bu arada Hendek Belediyesi tarafından Arefe günü mezarlık ziyaretlerine gelen vatandaşlara 5 bin adet çiçek dağıtılacağı açıklandı. Ayrıca merkezde ve mahallelerde Bayram namazı sonrasında vatandaşlara çikolata ikram edilecek. Belediye ekipleri ise bayramda mesai yapacak.