Hendek’te bugün fırınlar denetlendi…
İlçemiz Hendek’te ramazan ayında yoğun olarak tüketilen ve fırınlardan kokularının yükseldiği pide ve ekmek fırınlarında bugün denetim zamanıydı.
Güncel Haberler
11.05.2020, 18:55 12.05.2020, 00:16

İlçemiz Hendek’te ramazan ayında yoğun olarak tüketilen ve fırınlardan kokularının yükseldiği pide ve ekmek fırınlarında bugün denetim zamanıydı.
Pide ve ekmek fırınlarında, korona önlemleri kapsamında üretimlerini aralıksız bir şekilde sürdürdüler. Sokağa çıkma kısıtlamalarında vatandaşların mahallerine, kapılarına kadar ekmek, pide götüren firmaların bugün denetim günüydü.Hendek Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından ilçemiz fırınlarında yapılan gramaj ve hijyen kontrolleri devam ettirildi. Maske ve eldiven kullanması zorunlu olan fırınlarda, esnafların bu kuralı kesintisiz uygulaması için denetimlerimiz artarak devam edeceği öğrenildi.
Namaz Vakti
26 Ocak 2021
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |
13°
parçalı bulutlu