Eski Başkan Zafer Çakmak’ın yapmışolduğu açıklama şöyle oldu  ; “HENDEKSPOR Kulübü ; ''2017-2018 Sezonunda Başkanlık , 2018-2019 Sezonunda As Başkan olarak 2 Yıl hizmet verdiğim Görevimi 07.07.2019 tarihi itibari ile bırakmış bulunmaktayım. Görev yaptığım dönem içerisinde Maddi ve Manevi Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. İrfan PÜSKÜLLÜ ‘ye , Yönetim Kurulunun her Kademesinde Görev alan ve Özveriyle Çalışan tüm Arkadaşlarıma ,Teknik Heyete, Sporcu Kardeşlerime, Malzemecisinden , Sağlık Ekibine , Bu Güne Kadar Emeği Geçen Herkese teşekkür ediyorum.HENDEKSPOR Tarihinin gördüğü en Yoğun Taraftar Desteği ile Maçlarımızı Takip ederek , Takımına Sahip çıkan HENDEKSPOR ’un Büyük Taraftarına ve Hendek Halkına ayrıca Teşekkür ediyorum...Görevi bizlerden Sonra Devralan HENDEKSPOR Kulübü Yeni Başkanı Sn. Adil KARABULUT ve Nezdinde Tüm Yönetim Kuruluna Görev Süreleri Boyunca Başarılar Diliyorum.”

Hendekspor Kulübünün bir önceki başkanı Sadettin Meraklı ise mesajında şunlara yer verdi ; 

“HENDEKSPOR kulübü yönetim kurulunda 1 yıl futbol şubesi sorumlusu ve son bir yılında yönetim kurulu Başkanı olarak hizmet verdiğim görevimi 07.07.2019 tarihi itibari ile bırakmış bulunmaktayım. Görev yaptığım dönem içerisinde bizlere güvenerek inanarak,maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta belediye başkanımız sn İrfan PÜSKÜLLÜ ‘ye,yönetim kurulunun her kademesinde görev alan,gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarıma,teknik heyete,sporcu kardeşlerime,malzemecisinden sağlık ekibine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. HENDEKSPOR tarihinin gördüğü en yoğun taraftar desteği ile maçlarımızı takip ederek,takımına sahip çıkan tüm Hendek halkına,büyük HENDEKSPOR’un büyük taraftarına ayrıca teşekkür ediyorum… Görevi bizlerden sonra devralan HENDEKSPOR kulübü yeni başkanı sn Adil KARABULUT ve nezdinde tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum…”

Eski yönetimin görevlerini bıraktıkları açıklamaları öncesi dün yeni yönetim Hendek Bayraktepe Tesislerinde ilk toplantılarını gerçekleştirerek birlik mesajı verdiler.