Bir süre önce Hendek Ticaret Merkezlerindeki yerlerinden, Hendek İlçe Merkezinde yer alan Verem Savaş Dispanseri olarak bilinen binanın üst katına taşınmışlar ve yeni dernek binasını açılışını gerçekleştirmişlerdir.Girmiş olduğumuz üç aylar nedeniyle kongre tarihinin Ramazan Bayramı öncesinde yapmak istediklerini belirterek, kongre tarihlerini 1 ay önceye çektiklerini açıkladılar.

Buna göre Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetimi nin almış olduğu kararla 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan kongre saati ve yeri nin belirlenerek kongrenin çıkacak adaylar ve üyelerin oylamasıyla yeni başkanın belirlenmesi sağlanacağı öğrenildi.

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği , geçmiş yönetimlerinde ve kongrelerinde demokrasiye örnek olacak seçimler gerçekleştirmekte ve muhtarlar derneği başkanları çoklu listeler ile kapalı zarf usulünde yapılarak başkanlar belirlenmekte. Gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde ilçede yer alan Muhtarlardan kimlerin aday olup olmayacağı merak konusu olurken, aday olacak muhtarlar sessizliğini koruyor.