İlçemiz Hendek’in en genç Muhtarlarından Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, bugün Ülkenin durumunu anlatan bir paylaşım yaptı…

Muhtar Gülmez Değerlendirmesinde, Cumhurbaşkanın dan Valiye Ankara’dan güllük gülistanlık görünen durumun yerelde nasıl bir durum içerisinde olduğunu kısaca özetlediği paylaşım

Hendekli Genç Muhtar dan Ülke değerlendirmesi..

“Ülkemizde geldiğimiz durum çok net belli belki Ankara'da herşey on numara olabilir amma ülkemiz hiç iyi bir yolda olmadığını herkes anlamış durumda.

Buna rağmen herkes birbirine laf söylüyor birbirine suçluyor. Arkadaş bir insanoğlu çıkıp şunu demiyor. Bunu bunu yaptık, bundan sonra bunu yapacağız, projelerimiz bunlar bunlar oldu,  bunlar da olacak diyen yok.

Arkadaş  ben her zaman diyorum bir ülkeye özellikle Türkiye için Hak , Hukuk,  Adalet, Doğruluk bilmeyen bir insan oğluna çoklu yönetici ile bu ülke ayağa kalkmaz.

Bir ilde Vali var , Belediye var ,o var bu var onca masraf her ilde bir Vali her Mahallede de bir Muhtar, Ülkeye bir Cumhurbaşkanı herşey çözüm bulur. Aksi takdirde kim ne satıp ne yiyecek kim kimi suçlamaya gidecek belli değil.

Acil olarak bir ilde Vali ve Muhtar görev harici olan kaldırılması lazım ki ülke huzur bulsun.

Şahsi düşüncem  herkesin düşüncesine saygı duyarım cümleden (( hayırlı cumalar ))”