HENDEK KARLA MÜCADELEDE 7/24 HAZIR

Hendek’in yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışmalarına geçen ay başlayan Hendek Belediyesi, Meteorolojiden gelen kar uyarıları doğrultusunda koordinasyonu sağlayarak tüm ekipleri 7/24 görevlendirdi. Başkan Babaoğlu, “Biz hazırız” mesajı verdi.

Hendek’e gelecek kar öncesi hazırlıklar sürüyor…

KOORDİNE EDİLDİ, PLANLAR YAPILDI

Karla mücadele çalışmalarına geçen ay Dikmen, Göksu, Aksu, Yeniyayla ve Kurtuluş gibi mahallelerde başlayan Hendek Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen uyarılar doğrultusunda çalışmalarını tamamlandı. Ekipler kar yağış uyarısının ardından tüm makine, ekipman ve araçlarıyla hazır hale getirilerek görevlendirildi. Şehrin merkezi başta olmak üzere Hendek’in genelinde olası yoğun kar yağışına karşın hayatın olumsuz etkilenmemesi için planlar yapılırken, mahallelerde koordineli şekilde çalışma yapılacağı belirtildi.

Hendek’e gelecek kar öncesi hazırlıklar sürüyor…

BAŞKAN BABAOĞLU TAKİPTE

Her yıl olduğu gibi bu yılda karla mücadele timinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Turgut Babaoğlu, kar çalışmalarının yer aldığı bir video ile ‘Biz hazırız’ mesajı verdi. Başkan Babaoğlu resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kar yağışının normal hayatı aksatmaması ve vatandaşlarımızı mağdur etmemesi adına hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz tam donanımlı araçlarımızla 7/24 göreve hazır. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerini yakından takip ediyor, mahallelerimizle tam koordinasyonumuzu sürdürüyoruz” diye yazdı.