“HER ZAMAN ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Aday öğretmenlerle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek” diyerek aday öğretmenlere başarılar diledi ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Babaoğlu buluşmada Hendek’i ve belediyenin çalışmalarını anlattı

KURUMSAL İŞLEYİŞ

Aday Öğretmen Yetiştirme Programı kapsamında, Hendek’e atanan 40 yeni aday öğretmen kurum ziyaretleri kapsamında Hendek Belediye Başkanlığını ziyaret etti.  Başkan Turgut Babaoğlu tarafından ağırlanan aday öğretmenler okul dışı faaliyetler kapsamında, Hendek Belediyesinin işleyişi ve hizmetleri hakkında bilgi edindi. Öğretmenleri meclis salonunda ağırlayan Başkan Babaoğlu, devam eden yatırımlar ve projeleri anlatarak Hendek hakkında bilgiler verdi.

HİZMETLERİ ANLATTI

Hendek’in sosyal, kültürel, eğitim, sanayi, tarım ve turizm güzellikleriyle öncü bir şehir olduğunu anlatan Başkan Babaoğlu,  “Her zaman yanımızda olan ve bize güç veren Hendek halkının desteğiyle

bir çok çalışmayı tamamladık. Yarınlara umutla bakmak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için başlattığımız hizmet seferberliğinde 91 mahallemizde tüm ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

İLÇEYİ TANITTI

Babaoğlu, “Hendek, eşsiz güzellikleri bünyesinde barından yaylaları ve dereleri ile yeşilin her tonunun güzelliklerini taşıyan bir doğa harikasıdır. Sosyal yaşam alanları, spor ve kültürel etkinleriyle, sanayi kuruluşları ve ulaşım imkanlarıyla Hendek her zaman tercih edilen bir şehir olmuştur. İlçemizin potansiyellerini değerlendirerek yaşam kalitesinin ve vatandaş memnuniyetinin artması adına ortak akılla projeler geliştiriyor, hayata geçiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Öğretmenlere başarılar dileyen Babaoğlu, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Babaoğlu, “Eğitime ve öğretmenlerimize çok büyük değer veriyoruz. Aydınlık ve güçlü yarınlar için evlatlarımızı özveri ile yetiştiren öğretmenlerimiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Biz her zaman yanınızdayız. Eğitime olan desteklerimiz kesintisiz devam edecek” dedi. Babaoğlu daha sonra öğretmenlerin sorularını cevapladı.