ORTAK PAYDA DAHA GÜÇLÜ HENDEK 

Yukarı Çalıca mahallesinde Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı’nın misafiri olan ve vatandaşlarla buluşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hepimizin ortak amacı, ortak hedefi daha güzel, daha yaşanabilir, daha güçlü bir Hendek” diyerek görev süresi içinde yaşanan olumsuzluklara rağmen iş/hizmet kapasitesinin iki katına çıktığını söyledi. 

BABAOĞLU AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETTİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, aynı zamanda Yukarı Çalıca Mahalle Muhtarı olan Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı’nın misafiri oldu. Yukarı Çalıca mahallesinde gerçekleşen buluşmaya mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.  Buluşmada Başkan Babaoğlu belediye hizmetleri, çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verirken vatandaşların taleplerini dinledi. Alt ve üst yapı çalışmaları başta olmak üzere Hendek’te hayata geçirilen projeleri anlatan Babaoğlu, “ Bugün burada aranızda olmaktan çok mutluyum. Sayın Kadir Yağlı başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi

Hendek Yukarı Çalıca mahallesinde misafiri oldular…

MAHALLELERİMİZİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Babaoğlu, “Görev süremiz içinde durmadan ayrım yapmadan kimseyi ötekileştirmeden belediyemizin imkanları doğrultusunda hizmetler üretiyor, yatırımlar yapıyoruz. 91 mahallede sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Ekiplerimizin hepsi sahada aktif bir şekilde çalışıyor, sorunlara aciliyet durumuna göre müdahale ediyor. Hepimizin ortak amacı, ortak hedefi daha güzel, daha yaşanabilir, daha güçlü bir Hendek. Bunun için çalışıyoruz. Ortak paydamız 91 mahallenin sorunsuz olması ve en güzel hizmetlere kavuşmasıdır. Bunun için güçlü bir şekilde çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi

YAŞANAN OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN

Göreve başladığı günden bu yana olağan dışı gelişmeler nedeniyle planlarının bozulduğunu ifade eden Başkan Babaoğlu, “Bir havai fişek fabrikası patlaması oldu. 3 kez sel felaketi yaşadık. Devam eden bir salgın, pandemi süreci var. Salgınla birlikte yaşanan ekonomik sıkıntılar belediyemizde ciddi gelir kaybına neden oldu. Ödeneklerimiz kesintiye uğradı. Felaketlerin maliyeti ve tahmini gelir kayıplarımızla birlikte 50 milyon liraya yakın kaybımız var. Bu kadar olumsuzluğa rağmen bahane üretmeden, durum tespitlerini çok iyi yaparak iş/hizmet kapasitesini geçmiş yıllara oranla iki katına çıkardık. Yıllarca hizmet görmeyen mahallelere ciddi hizmetler yaptık. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Biraz daha sabırlı olalım. Hendek için gece gündüz durmadan çalışıyoruz” diye konuştu.

Hendek Yukarı Çalıca mahallesinde misafiri oldular…

Konuşmanın ardından Babaoğlu gençlerden ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinledi.   Hendek Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlı ve vatandaşlar Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.