Hendek Ticaret merkezi Konferans Salonunda bugün gerçekleştirilen Afet seminerine Hendek ilçesinde görev yapmakta olan kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı…

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Hendek’te  Afet Farkındalık Semineri düzenlendi.

Düzenlenen Semineri Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü  Hüseyin Kaşkaş, yaşana bilecek durumlarda yapılması gerekenlerle ilgili bilimleri plan kapsamında yapması gerekenleri anlattı.

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında herhangi bir afet anında kimin ne yapacağı ve müdahalenin nasıl bir organizasyon içinde yapılacağı şimdiden belirlenmesi için seminer düzenlendi.

Düzenlenen Seminere Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan , Hendek İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Sercan, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Hendek Sgk Hendek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdiresi Ayşe Sema TURAN, yerel yönetimler şube müdürleri ve çok sayıda muhtarın katılımlarıyla gerçekleşti.