Yeşilyurt Ticaret Merkezi’nde dış cephe panel kaplama ( 1700 m2 )  montajı ,işlerine başlandı. Ayrıca spor salonu içerisinde bulunan soyunmaodası ve WC’nin zemin ve cephe duvar kaplama işlerine de başlanacak.

3 bin metre kare kapalı alandan oluşacak merkezde Pazar yeri (850 m2),  dükkanlar,  1 adet market, basketbol, voleybol sahası, spor salonu ve 255 kişilik tribün yer alıyor.

Her kesime hizmet anlayışı ile çalışıyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçedeki yaşam standartlarını her anlamda daha yukarı çıkarmak hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Başkan İrfan Püsküllü ‘’ Hendek’in vizyon projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet edecektir. Hendekli hemşehrilerimiz burada rahatlıkla alış-verişini yaparken, pazarın kurulmadığı zamanlarda spor ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapılacak. Kapalı Pazar yerimiz de tüm fonksiyonları ve fark yaratan özellikleri ile örnek olacaktır. Esnafımıza ve hemşerilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan pazar yerlerimizde hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yüzü gülecek” dedi.