Yeşilyurt İş Merkezlerinin önünde yer alan eski belediye binasının olduğu alana otopark ve meydan düzenlemesi başlatıldı.

1500 METREKARELİK ALAN

Mahallelerde başlattığı projelerine her gün bir yenisini ekleyen Hendek Belediyesi, Yeşilyurt İş Merkezlerinin bulunduğu alanda yeni bir çalışmayı daha başlattı. Yeşilyurt’un kalbi olan iş merkezleri projesinin devamı kapsamında yıkılan eski belediye binasıyla birlikte oluşan 1500 metrekarelik alanda çevre düzenlemesi ve otopark çalışması yapılıyor. Kent estetiğine rol model olacak şekilde tamamlanarak hizmete sunulan Yeşilyurt İş Merkezlerinin bulunduğu alanda başlatılan çalışma mahalle halkını mutlu etti.

BAŞKAN BABAOĞLU: HAYIRLI OLSUN

Çalışmayla ilgili bilgi veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hatırlanacağı üzere projenin kalan %50 ödemesi bizim dönemimizde yapılan Yeşilyurt İş Merkezlerini tamamlayarak hizmete almıştık. Dükkanları ihale ile hak sahiplerine teslim etmemiz ardından iş merkezi önünde bulunan eski belediye binasının yıkım işlemini gerçekleştirmiş tik. Şimdi 1500 metrekarelik alanda 32 araçlık otopark, meydan ve çevre düzenlemesi çalışması yapıyoruz. Yeşilyurt’un kalbi niteliğinde olan bu proje sayesinde Yeşilyurt artık tam bir mahalle meydanına kavuşmuş olacak. Ayrıca yayalarımızın konforu adına yaya yolları da inşa ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak. Şimdiden Yeşilyurt Mahallemize hayırlı olsun” dedi.