Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Faaliyetleri birimi koordinesinde gerçekleşen “Yaz Akademisi” faaliyetlerine başladı.

Yaz Akademisi Kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinde 10-13 yaş aralığındaki gençlere;  Kuran-ı  Kerim eğitimi, hızlı okuma, karakalem, geleneksel ve modern okçuluk, matrak, satranç, sokak oyunları,futbol,voleybol, masa tenisi ne  kadar birçok farklı alanda eğitimler veriliyor. Gençler Yaz Akademisi kapsamında hem eğlenip hemde öğrenme imkanı buluyor.

Hendek Yaz akademisi başlıyor…

Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır “ Yaz Akademisi faaliyetlerimiz ile yaz boyunca kapılarımızı öğrencilerimizin hizmetine sonuna kadar açtık. Öğrencilerimiz Yaz Akademisinde hem milli ve manevi değerlerini öğrenip hemde aktivitelere katılarak eğlenceli vakit geçiriyorlar. 

Ayrıca Gençlik Liderlerimiz Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı cami ve yaz kuran-ı kerim kurslarında eğitim alan gençlere yönelik “Merkezim Her yerde” etkinliklerine yaz boyunca destek verecek şekilde planlamalarımızı yaptık. Yaz Akademisine katılmak isteyen velilerimiz En yakın Gençlik Merkezimiz ile iletişime geçip kaydını yaptırabilir,tüm aktivite ve eğitimlerimiz ücretsizdir” açıklamalarını yaptı.