2017 yılında 3 girişimci tarafından temelleri atılan hendek denef tenis kulübü artan talebe bağlı olarak 2. Kort yatırımını planlayarak 3 ay gibi bir sürede hayata geçirdi.

Pandemi sürecinin devam ettiği bu dönemde izin verilen dönem ve saatlerdeki yoğun ilgi ve talep 2. Kortun yapımını kaçınılmaz hale getirdi.ekrem yeltik,yasin Koçak ve recep Önder yeltik tarafından kurulan tesis bugüne kadar 300 üzerinde Tenisçiyi ağırladı.

Hendek tenisi sevdi, ikinci kort geldi...

Hendek tenisi sevdi, ikinci kort geldi...

İlçemiz dışında sakarya ve akyazı gibi diğer şehirlerden gelen tenisçiler ile yaklaşık  90 üyesi olan tesiste çocuk,bayan ve yetişkin ayrıca günübirlik oyunculara da hizmet vermekte. 

Pandemi dönemindeki süreci fırsata çevirerek yatırımlarını artıran denef tenis kulübü Pandemi sonrası dönem için 2. Kortun son düzenlemelerini yapıyor.

Hedeflerinin Türkiye tenis federasyonundan Hendek'e Tenis turnuvası getirmek olduğunu söyleyen yöneticiler tenisin sanıldığı gibi lüks bir spor olmadığını spor ayakkabı ve eşofmanı olan herkesin tesise gelerek kendini deneyebileceğini söyledi.

Hendek tenisi sevdi, ikinci kort geldi...

Ayrıca tenis ile Denef te tanışan bir çok Hendekli sporseverin artık il turnuvalarına katılıp başarılara imza attığını belirttiler.

Pandemi sonrası hazırlıklarına hız veren tesiste amaç herkesin tenis ile tanışması Hendek ten ilçemiz ve ülkemizi temsil edecek başarılı sporcuların yetişmesi Kargalı hanbaba mahallesi yan yol üzerinde olan tesise Pandemi ve yasaklar sonrasında tüm Hendekli hemşehrilerimiz ve çocuklarımızı bekliyoruz

Hendek tenisi sevdi, ikinci kort geldi...