Salmandede mesire alanı yolunda kaplumabağayı ezmemek için ani fren yapan araç sürücüsü zincirleme kazaya yol açtı. Kazada 3 araç birbirine girdi 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar 112 Acil ekiplerinin müdahalesi ardından hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralı olarak kazayı atlatan 2 kişi hastanedeki kontroller ardından taburcu edildi.

Hendek Salmandede mesire alanında  yola çıkan kaplumbağa azkalsın bir faciaya neden oluyordu. Süratli şekilde yol alan araç sürücüsü yola çıkan kaplumbağayı ezmemek için ani fren yapınca arkadan gelen iki araçla birlikte zincirleme kazaya neden oldu. Olay yerine 112 Acil servis ambulansı sevkedilirken  hafif yaralan 2 kişi  Hendek devlet hastanesindeki kontrolleri ardından taburcu edildi.

Kazaya karışanlardan Yasin Karala sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla  yaşadıklarını aktarırken'' Bir kaplumbağanın sebep olduğu zincirleme trafik kazası sonucu iki yaralı 3 araç hasarı ve çekilen çile Allah korusun büyük kazalardan'' ifadesini kullanarak duygularını ifade etti..

Doğal yaşamın hakim olduğu Salmandede yolunda hız limitlerine dikkat edilmemesi yaban hayvanlarının ve trafikteki sürücülerin yaşamları için önemli bir tehdit oluşturuyor. Bu yollarda setreden araç sürücülerinin aşırı hız sırasında yola çıkabilecek herhangi bir yaban hayvanına çarpmasının yada çarpmamak için ani manevralar yapmasının ölümcül sonuçlara yol açabileceği konusunda yetkililer uyarıyor..