Hendek Belediyesi ve Hendek Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk bayrakları ve balonlarla süslü araçlarla şehri turladı. Evinin balkonlarından korteji izleyip mutluluğunu paylaşan Hendekliler, alkışlarla coşkuya ortak oldu.

MÜZİK YAYIN ARACI

Hendek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklar için bir dizi etkinlikler düzenlendi. Hendek Belediyesi tarafından ilk olarak belediyenin anons sistemlerinden çocuk şarkıları çalındı. Ardından Hendek Belediyesi tarafından hazırlanan led ekranlı müzik yayın aracı sokak sokak gezerek çocukların bayram neşesine neşe kattı.

POLİS - ZABITA ARAÇLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için oluşturulan konvoyda Hendek Belediyesi Zabıtası ile Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait polis araçları yer aldı.  Konvoyda motorize polis ekipleri de yer alırken, tüm resmi araçlar balonlarla ve Türk bayrakları süslendi. Sokak sokak gezerek sirenler çalınırken ve müzikler eşliğinde atılan şehir turunda Hendeklilerin bayramı kutlandı.

BELEDİYE VE EMNİYETE TEŞEKKÜR

Sokaklarda müzikler ve sirenler eşliğinde yapılan bayram kutlaması Hendekliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve camlarından coşkuya ortak olurken, minikler ise konvoya el sallayarak teşekkürlerini iletti.  Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından o anları paylaşarak Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.