BU TESİSTE SICACIK SEVGİ VAR

Hendek Belediyesi iştiraki TÜRKAY’ın bünyesinde tam donanımlı hale getirilen yemek üretim tesisi, kalitesi ve lezzetiyle Hendek’in markası olurken, bakıma muhtaç vatandaşlarımız için hazırlanan yemekler günlük olarak evlere teslim edilmeye devam ediyor.

TAM DONANIMLI - HİJYENİK

Hendek Belediyesi bakıma muhtaç vatandaşlarımıza sıcak aş desteğine devam ediyor.  Belediye iştiraki olan TÜRKAY A.Ş. yemek üretim tesislerinde, usta aşçılar tarafından yapılan birbirinden lezzetli yemekler, vatandaşların sağlığı için el değmeden gerekli hijyen koşulları en üst seviyede tutularak üretiliyor. Soğuk hava depoları, etler için ayrılmış özel kasap alanları, gıda muhafaza alanları, dezenfektan havuzları ve 15 adet ocakla 5 bin kişi kapasiteli yemek üretim tesisleri gıda mühendislerinin kontrollerinde uyguladığı standartların üzerinde yöntemlerle tam puan aldı.

YEMEK ÜRETİM TESİSLERİ

Tesislerin önemine değinerek kimsesiz, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızdan oluşan 76 hanemize sıcak aş yardımın kesintisiz devam ettiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “TÜRKAY A.Ş. yemek üretim tesisleri usta aşçılarımız ve yüksek standartlarda üretim kapasitesi ile hizmet veriyor. Burada verilen en önemli hizmetlerimizden biri bakıma ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza günlük olarak sağlanan sıcak aş desteğidir. Bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yemekleri kesintisiz olarak adreslerine teslim ediliyor. Ayrıca personellerimiz içinde yemeklerimizin özenle hazırlandığı yemek üretim tesislerimiz uzun yıllar Hendekimize en güzel hizmetleri verecektir” dedi.