Hendek’te 5 aydır patlayan su şebekesine müdahale edilmediğini belirten bir vatandaş, şarıl şarıl akan suyu fotoğraflayarak yetkilileri göreve davet etti…

İlçemiz Hendek Dereboğazı Mahallesi, D-100 Karayolun yan yolunda yaşanan su patlağına müdahale edildiğini iddia eden vatandaş, D-100 karayolu kenarında bulunan su kanalından Hendek Terminali yönünde 5 aydır akmakta olan suyun israf edilmediğine değinerek yetkilileri, su kaçağının giderilmesi ve israfın önlenmesi için göreve davet etti.

Hendek'te Beş aydır öylece akan suyu kimse durduramıyor…

Şunları belirten bölge sakini ‘5 aydır dereboğazı ankara asfaltı yanında bulunan kanaldan bu gördüğünüz gibi su şarıl şarıl akmak ta. SASKİ hiçbir müdahalede bulunmamakta. Bizden çatır çatır su faturası tahsil ediyorsunuz ama hizmet yok.’ İSRAF VAR Diğerek Sakarya Valiliği Oktay Çetin Kaldırıma, Hendek Belediyesine ve Su Kurumu SASKİ'yi göreve davet etti.

Çıkan suyun tespit edilmesi için defalarca kayıt oluşturulduğunu belirten vatandaş, yetkililerin önemsemediği bu durumun tam tamına beş aydır sürdüğünü belirtti.