Mahallenin sorunları konusunda, büyükleriyle istişare ettiğini belirten Gürsel, gelecek için temel sorunların çözümü noktasında ellerini taşın altına koyacaklarını belirterek, seçmenden projeleri ve azaları için , mahallenin geleceği için oy istedi. 

Sloganlarının “Biz inandık , gönül verdik, siz verin yetkiyi zamanla görelim etkiyi” sloganıyla ilerlediklerini belirten gürsel, mahallesinde yaşanan bir olaya da değindi. 

Zaman içerisinde mahallede yer alan bir hayır çeşmesinin çalışmaması dolayısıyla kaldırılmak için gelen yetkililere engel olarak, çeşmenin yeniden işlevsel hale gelip kullanıma açılması için çalışmalar yürüttüklerini ve mahalle sakinlerinin desteğiyle dökülüp kaldırılacak olan hayır çeşmesinin mahalle sakinlerinden kendi rızası doğrultusunda bir saate bağlanması sonucunda, gerekli düzenleme yapılarak yeniden çalışır hale getirdiklerini dile getirdi. 

Gürsel, birçok projenin kafasında yer aldığını, genç dinamik ve anlayış ortamında eski mahalle kültürlerinin yaşatmayı amaçladıklarını dile getirdiler.