İlçemiz Hendek de bir süre önce gerçekleştirilen kongre sonrasında başkan seçilen Sedat Demirel, Kooperatif üyeleri ve esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

30 Haziran Çarşamba günü Hendek Küçük Sanayi Sitesi Halı Sahası Nda gerçekleştirilen kooperatif başkanlık seçimi sonrasında Başkan Seçilen Sedat Demirel, kooperatif üyeleriyle ve esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

Gerçekleştirilen kahvaltıya Hendek Küçük Sanayi Sitesi Halı Sahasında düzenlenirken, küçük sanayi esnafı ve kooperatifi üyelerinin katıldığı yaklaşık 200 kişinin katılım sağladı.

Esnafların ve kooperatif üyelerinin katıldığı kahvaltıya, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Sesob Başkanı Hasan Alişan, Hendek Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Burhan Namlı yanı sıra belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

Kooperatif Başkanı Sedat Demirel Kahvaltı Davetine katılan katılamayan tüm üyelere ve esnaflara, oda başkanlarına teşekkürlerini dile getirerek, Hendek Küçük Sanayi sitesi için birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını belirttiler.