“Ramazan Ayını Tebrik Etti, 23 Nisan Bayramını Kutladı”

Vali Ahmet Hamdi Nayir, salgın konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar, sokağa çıkma yasağı ve Ramazan ayı tedbirlerinin ele alındığı toplantıda Kaymakamlara video konferans yöntemiyle seslendi. Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim ACIR'da gerçekleştirilen video konferans'a katılarak Hendek ilçesinde yaşanan son durumu iletti.

“Tüm Tedbirler Aynen Devam Edecek”

Bulaşımın önlenmesi açısından ülke genelinde ve il özel inde alınan tedbir kararlarının ilçelerde harfiyen uygulanmasını istediklerini belirten Vali Nayir, Vefa Sosyal Destek Gruplarının çalışmalarına desteklerin sürdürülmesi ve sokağa çıkma yasağına muhalefet edenler hakkında da gerekli işlemlerin kararlılıkla uygulanması konularına da değindi.

“Vatandaşlarımız Duyarlılık Gösteriyor”

Vatandaşlarımızın duyarlılık gösterip ‘Evde Kal’ çağrısı ile sosyal mesafe ve sosyal izolasyon gibi tedbirlere uymalarının salgın daki artışın düşürülüp iyi bir noktaya gerilemesine büyük katkısı olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, tüm ilçe Kaymakamlarına bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.