Sakarya Hendek Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Hendek Yerel basını ile bir araya geldi. Dün saat 16:30’da dernek binasında, yeni yönetim ile Hendek yerel basını bir araya geldi.

Yeni Yönetimlerini Kurduklarını belirten Emekli Eğitimci Mehmet Paslı sürdürmeyi düşündükleri ve gelecekte yapmayı planladıkları dernek faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme konuşması yaptı.

Sakarya Hendek Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri şu şekilde oluşturuldu.

Mehmet Paslı ( Başkan ) , Özcan Arslan ( Başkan Yardımcısı ) Yılmaz İbrahimbaş ( Başkan Yardımcısı)  Erol Çetinkala ( Sekreter ) ,  Aytekin Tutkun ( Muhasip ) , Aydın Birinci  ( Basın Yayın ) , Yüksel Kurtul ( protokol ) sorumlusu olarak görev yapacak olan derneğin bir de Kadın Kollarında faaliyetlerini yürütmek üzere, Hendek’in Yerel Sanatçılarından Meryem Akyüz de toplantıya katıldı.

Gelen tüm basın Mensuplarına Teşekkür Eden Başkan Mehmet Karslı, gelecekte siyasete bulaşmadan kültürel faaliyetleri sürdürdüklerini beyan ederek, bölge de yer alan karadeniz kültürünün her yönlü yaşatılmasına vurgu yaptı.