Bir yıl önce İlçemiz Hendek Kalayık Mahallesinde kurulan S.S. Kalayık Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olağan kongresini gerçekleştirdi.

Sakarya Hendek Kalayık Mahallesi Köy Konağında Gerçekleştirilen olağan kongreye, Kooperatif Kurucusu Bayanlar ve Hendek Belediye Başkanı turgut Babaoğlu Katıldı.

Hendek Kalayık Kadın Kooperatifi genel kurulunu gerçekleştirdi...

Başkan Babaoğlu Gerçekleştirilen Kongre ile ilgili olarak şunları belirtti ;” Çalışmalarından memnuniyet duyduğumuz S.S. Kalayık Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin Olağan Genel Kuruluna katılım sağladık.Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum."

Hendek Kalayık Kadın Kooperatifi genel kurulunu gerçekleştirdi...

Geçen yıl gerçekleşen Türkiye Kooperatifler Fuarına  katılan Kalayık Kadın Kooperatifi yöresel ürünlerini Ankara’da sergilemişti. Fuarın Açılışını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, fuarın açılış törenine katılmıştı.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu, Geyve Ayva Çiçeği Kadın Kooperatifi, Hendek Kalayık Kadın Kooperatifi nin de katıldığı fuarın açılışında Bakan Selçuk kooperatiflerin, sürdürülebilir sosyal ve ekonomik kalkınmada, istihdam politikalarında etkili model olduğunu ifade etmişti.