Tüm ülke genelinde ve Hendek'te 31 Mart  yerel seçimler sonrasında Mahallerde alınan seçim sonuçları sonrasında Hendek ilçesine bağlı mahallere muhtar seçilen muhtarlar, Hendek Muhtarlar derneği öncülüğünden ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kez Hendek Kaymakamlığını ziyaret eden muhtarlar, Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Kaymakamı Orhan Burhan'a Hendek Muhtarlar derneği Soğuksu Muhtarı Dursun Emin kula çiçek takdim ederek, yeni muhtarları tek tek Hendek kaymakamı Orhan Burhan'a takdim etti. 

Hendek Mahalle Muhtarlarına Kaymakamımız Kaymakam Orhan BURHAN'ı Makamında kendisini ziyaret eden seçilmiş mahalle muhtarlarlara  sürdürecekleri muhtarlık görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdi. 

Muhtarlar Derneği Başkanı kula ziyaret sonrasında bir mesaj yayınladı ; "Hendek Kaymakamımız Sayın Orhan BURHAN’ı Makamında Muhtar Arkadaşlar ile ziyaret ettik. Katılım sağlayan Muhtarlarımıza ve bizler hoş görü ile karşılayıp ağırlayan Kaymakamımız ve personellerine tüm muhtarlarım adına teşekkür ederim". dedi