SAĞLIK ÇALIŞANLARI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ SERGİ İLE ANDI

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünde Tarihi Anlar...

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünde Tarihi Anlar

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Çanakkale  Zaferinin  106’ncı yıldönümünde   Çanakkale Savaşı döneminde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Savaşı döneminde mücadele eden sağlık çalışanlarının  fotoğrafları ile Çanakkale Zaferi’nin anlam ve önemini anlatan görsellerin yer aldığı bir sergi ile tarihe tanıklık etti. Türkiye'nin Anadolu topraklarındaki varlığı ve bağımsızlığı için gösterilen büyük mücadelenin anlamı ve duygularını hissettirmek üzere  düzenlenen sergiye Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Tekin Ulaş Karatepe ve Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğündeki Sağlık Çalışanları katılım sağladı.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünde Tarihi Anlar...

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Tekin Ulaş Karatepe serginin açılışında yaptığı konuşmasında ”Sağlık Çalışanlarının  Çanakkale Savaşı ve Kurtuluş Savaşı sırasında da kahramanlıkları ile en zorlu koşullarda   mücadelesini günümüzde de pandemi koşullarında devam ettirmektedirler. Çanakkale savaşından zafere giden süreçte  sağlık çalışanlarının özveri ve emekleri çok büyüktür. Günümüzde de Koronavirüs pandemisinde aynı duygularla mücadelemize hep birlikte devam ediyoruz. Ekibimdeki tüm çalışanlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çanakkalede şehit olan şehitlerimiz rahmetle ve minnetle anıyorum ” diyerek duygulu anlarla devam eden  sinevizyon gösterisine katıldı.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünde Tarihi Anlar...

Organizasyonu gerçekleştiren Hendek ilçe  Sağlık Müdürlüğü Sağlığın Geliştirilmesi birimi sorumlusu Deniz De Asis serginin  KOVID19 pandemisi dolayısıyla  yalnızca sağlık personelinin  tarihe yolculuk ettiği duygu birliğinde buluştuğunu , enfeksiyon sebebi ile  geniş katılımlı olamayan çalışmanın  Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü kurumsal  you tube kanalı üzerinden hazırlanmış  video klip ile izlenebileceğini ifade etti. ”Çanakkale’de kendi çocuklarının çoraplarını savaşan askerlere yollayan anaların evlatlarıyız, paylaşmanın ve dayanışmanın ruhunu  hissetmek üzere buradayız, şehitlerimiz rahmetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünde Tarihi Anlar...
Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğündeki sağlık personeli kendi resimlerinden oluşan “Pandeminin Kahramanları” isimli video ile duygulu anlarda buluştular ve tarihe tanıklık ettikleri günde duygularını paylaştılar.