Önceden planladıkları Çiftçi eğitim ve bilgilendirme toplantılarını sürdüren Hendek Ziraat odası, geçen hafta Hendek Dikmen Mahallesi Kıraathanesinde bir toplantı düzenledi…

Düzenlenen eğitime bölge halkı ve Ziraat Odaları Sakarya İl Koordinasyon kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar bir konuşma yaptı. Konuşmasında tekelleşen çiftçi ve tarım sektörünün nerelerden nerelere taşındığını belirterek örnekler verdi. Sürdürmekte oldukları çalışmalar ve bu çalışmaların uzun vadeli alınan sonuçlarını bölgede yaşamakta ve tarımla iştigal olan kişilerle paylaştı. 

Düzenlenen Eğitim ve toplantıda, sinevizyon destekli teknik bilgilendirme sunmak üzere Hendek Dikmen Mahallesine, Kocaali Ziraat Odası Başkanı Tamer Tunca ve Ziraat Mühendisleri Canan Hanım ,  Şaban bey’in sunumlarıyla devam eden toplantıda çiftçilerin sorunları ve soruları alınarak uzman kişilerce yanıtlandı.

Düzenlenen toplantıya Hendek Ziraat odası başkanı Hayri Duran, Ev sahibi Muhtar Menderes Ayvaz’a teşekkürleri dile getirdi. Çeşitli zaman dilimlerinde eğitim ve tarım faaliyetleri konusunda çalışmalarını sürdürdükleri belirtildi.