Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Aile Hekimleri , Hemşireler ve Sekreterler ve teknik görevlilerle birlikte tıp bayramını kutladı. 

Bir Mesaj Paylaşan Sağlık Müdürlüğü Mesajı Şu Şekildedir. ; “14 Mart 1919 ‘da Yurt Savunma Hareketi olarak başlayan ve bizlere bayram olarak armağan edilen bu özel günde değerli halkımıza sağlığın en temel insan hakkı olduğu noktasındaki duyarlılığımızla sesleniyoruz.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Tıp Bayramını Kutladı

İnsan hayatına  yaşamsal anlamda dokunan , bilimsel ,sürekli kendini güncellemesi gereken ve en riskli grup sağlık meslekleri dir. Son yıllarda giderek artan sağlık kurumlarındaki şiddet bizleri son derecede üzmekte, çalışma motivasyonumuzu düşürmektedir.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Tıp Bayramını Kutladı

Profesyonel bilgi ve becerilerimizi sürekli geliştirebileceğimiz, çalışma barışı içinde mutlulukla ve verimli bir şekilde  sizlere daha kaliteli hizmet sunabileceğimiz koşulları sizin katkılarınızla sağlayabiliriz.

Amacımız  sizlere daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.
İnsanlığa duyarlılığımızla sağlık camiasının emektarları tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü