CAN DOSTLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Hendek Belediyesi ekipleri, tüm şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarını sevgiyle beslemeye devam ediyor.

Hendek İlçe Genelinde can dostları sevgiyle beslemeye devam ediyor.

ZABITA EKİPLERİ SEVGİYLE BESLİYOR

Hendek Belediyesi bir yandan karla mücadelesini sürdürürken bir yandan da kar yağışında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için şehrin farklı noktalarında bulunan mama evlerine mama takviyesi yapıyor. Ekipler, yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarını elleriyle besleyerek onları kış günde de yalnız bırakmıyor. Barınaktaki can dostlarını da misafir etmeye devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, şehrin genelinde tespit edilen sokak hayvanları için deyim yerinde ise teyakkuza geçti.

Hendek İlçe Genelinde can dostları sevgiyle beslemeye devam ediyor.

SAĞLIK İŞLERİ SOKAKTA

Zabıta ve Sağlık ekipleri sokaklarda yaşayan can dostlarını beslemeye devam ediyor. Ekipler gelen tüm ihbarları anlık değerlendirirken, Selman Dede Mesire alanı başta olmak üzere şehrin belli noktalarında besleme çalışmalarının aralıksız devam edeceğini açıklandı. Ayrıca tedaviye ihtiyacı olduğu görülen sokak hayvanları da Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından tedavi altına alınıyor.