Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü , Coronavirus salgını dolayısıyla yoğun bir mesai harcayan sağlık çalışanlarımıza Korumalı Maske üretimi yapılarak Hendek Gençlik merkezi yetkililerinde kamu kurumlarına dağıtıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy da   “ Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın yaşadığı süreç karşısında , Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün desteği ile Gençlik Merkezlerinde  Gençlik Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz aracılığı yaptığımız korumalı maskeleri sağlık çalışanlarına teslim ettik. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz yapmış olduğumuz çalışmalar karşısında bizleri unutmadı ve tüm Türkiye’de Gençlik Merkezlerimizi Mart ayının Ayın gönüllülük hareketi seçti.  Gençlik Merkezlerimizi personelimize de özveri ile çalışmalarımızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu başarıda en büyük pay gençlerimizin “ dedi.

Hendek Gençlik Merkezi Yetkilileri , Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne , Hendek Devlet Hastanesine ve Hendek 2. Nolu aile sağlığı poliklinik yetkililerine maske ve siperlikleri teslim ettiler.