Etkinlik kapsamında Sakarya Gençlik Merkezinde atölyelerde yapılan çalışmalar “Yaz Akademisi Resim Sergisi” Gençlik Merkezi bahçesinde ziyaretçilere açıldı.

Etkinlik Şehitler için Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Hendek Gençlik Merkezinde etkinlik düzenlendi.

Yaz Akademisine katılan öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimize 15 Temmuz Belgeseli,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik içerikli program ve canlı müzik dinletisi ( kahramanlık ezgileri) yapıldı. 
Etkinliğe Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’da katılarak gençler ile birlikte belgesel izledi programa katıldı.

Hendek Gençlik Merkezinde etkinlik düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;” 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İlimizde Spor , Gençlik ve Yurt Hizmetlerinde anma etkinlikleri düzenliyoruz. Yurtlarımızda “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi”. Tesislerimizde “15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma Anısına” Turnuvalarımız  devam ediyor, Gençlik Merkezkezlerimizde de faaliyetlerimiz devam ediyor 15 Temmuz gecesi sabah ezanına kadar da Demokrasi (kent) Meydanında Gönüllü Gençlerimiz ve Gençlik Liderlerimiz de Nöbet başında olacaklar. Sakarya’dan İstanbula Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu “Gençler Asla Unutmaz” programına Gençlik Liderimiz  Emre Yaman, Gönüllü Gençlerimiz Batuhan Yetim ve Sümeyye Durğan Sakaryamızı temsilen İstanbul’a yolladık Ayrıca “15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu” da 15 Temmuz Çarşamba Günü Saat 21.00’da  Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek Yeni Sakarya Stadyum çevresinde başlayacak ve Demokrasi (Kent) Meydanında sonlanacak tüm halkımızı bekliyoruz “ şeklinde konuştu.