Babaoğlu “ Hendek Huzurun Kenti Olacak “

BAYRAKTEPE TESİSLERİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Dünya Güzel Kuran Okuma birincisi olan Hafız Mehmet Bilir, Pendik Kaynarca Merkez Cami emekli İmam Hatibi Aziz Çobanoğlu ve misafirlerini Bayraktepe Tesislerinde ağırladı. Hendek Puna Ortaköy Mahallesi’nde kılınan sabah namazının ardından, dünyaca ünlü Hafız Bilir ve beraberindekiler, Turgut Babaoğlu’na Hendek Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi. Bayraktepe’de yapılan buluşmada Babaoğlu’nun Hendek adına güzel hizmetler yapacağına inandıklarını ifade ettiler.

HENDEKLİNİN ZAFERİ

Hendek halkına hizmet için yola çıktıklarını anlatan Başkan Turgut Babaoğlu ise, Hendek’te huzur, barış, kardeşlik ve saygı ortamını yeniden inşa edeceklerini söyledi. Kültürden, sanata, turizmden, eğitime çok sayıda projeleri bir bir hayata geçireceklerini anlatan Başkan Babaoğlu, “Hendek halkı bize güvendi yetkiyi verdi. Bu zafer Hendeklilerin, hep birlikte gönül birliği içinde, hak, hukuk ve adaletten vazgeçmeden adımlarımızı atacağız. Hendek değişim ve dönüşümü hissedecek” ifadelerine yer verdi.

İRFANI HÜR, VİCDANI HÜR

Gelecek nesiller adına eğitime çok büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Babaoğlu, “Eğitimde gençlerimize ve evlatlarımıza öncü olacak politikalarımızla, daha güçlü bir Türkiye için, ‘Fikri Hür, Vicdanı hür nesiller’ felsefesinden vazgeçmeyeceğiz. Var olan potansiyellerine, kendi medeniyetine, tarihine, kültürüne ve sanatına sahip çıkacak, yaşatacak bir şuuru aşılayacak çalışmalar için hepimize büyük görevler düşüyor” dedi.

GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ

Dünyaca ünlü Hafız Bilir’e ve beraberindekilere teşekkür eden Babaoğlu “Her biriniz bizlerin gurur kaynağımızsınız. Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun” dedi. Babaoğlu, dünyanın dört bir tarafında katledilen ve zulüm gören tüm Müslümanlar için dua ettiklerini ve İslam düşmanlığını lanetlediklerini belirtti. Konuşmaların ardından Babaoğlu misafirlerine Hendek’te yapacağı projeler ile ilgili bilgi verdi.