Hendek ilçesinde bir ilke imza atarak bir tesis açıldı. Farklı spor branşlarından olan tenis sporunu sevdirmek ve öğrencilerin , velilerin tatil sürelerinde alternatif sporlarla spor antrenörleri ile birlikte zaman geçirmeleri sağlanıyor. 

Denef park sosyal tesislerinde Tenis, Binicilik, Okçuluk, Satranç , Akıl Oyunları , Ayak Tenisi, Mini futbol, Bahçe Oyunları ile dolu dolu zaman geçiren öğrencilere ücretsiz servis ve öğle yemeği imkanları sağlanıyor. 

İkinci döneminde 40 öğrencinin katıldığı etkinliklerle 4 - 14 yaş arası öğrencilere tenis antrenörleri eşliğinde bire bir tenis kursları ve öğrenciler arası mini turnuvalar düzenlenlenerek dolu dolu zaman geçirmeleri sağlanıyor.

Tenis eğitimini tamamlayan 80 sporcu, yaş gruplarına göre eşleştirilen sporcular arasında  tenis turnuvalarının da düzenlendiği sosyal tesisler gece saat 01:00’e kadar açık olup,  sporcular günün yorgunluğunu çaylarını yudumlayarak atmaktalar. 

Bayan öğrencilere yönelik, bayan tenis öğretici antrenörü bulunduğu tesislerde, tüm yaş grupları için tenis dersleri verilmekte. Tesisin kafeterya bölümünde yöresel lezzetlerin yanı sıra , serpme köy kahvaltısı yapabilecekleri açık ve kapalı alan vecut olduğu belirtildi. 

Öğrenciler sabah servis ile evlerinden saat 09:00 da alınmakta , akşam 17:00’de evlerine bırakılmaktadır. Öğlen yemek öğünleri sunulan öğrenciler tesiste hem yeni arkadaşlıklar ediniyor, hem de doğa ile iç içe vakit geçiriyorlar. 

3 Bay 1 Bayan eğitmenin olduğu tesiste 3. Dönem için planlanan yaz kayıtlar alınmaya başladı. Ayrıca Denef Park Engelleri kaldırmak amacıyla başlattığı kampanya ile engelli öğrenciler için planladığı ve Hendek Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği proje ile engellilere yönelik ücretsiz tenis dersleri sunmaktadır. 

Kayıt ve Rezervasyonlarınız için 

02646545656  - 05382867719