ÇALIŞMALAR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, NOKSEL Genel Müdürü Vedat Yalçın, Genel Müdür Yardımcısı Cenk Atik, Hendek Fabrika Müdürü Özgür Kaya ve Fabrika Müdür Yardımcısı Namık Kemal Öner, Küçükçalık Holding Genel Müdürü Gökhan Yüce, İnsan Kaynakları Müdürü Kamil Çizer ve Satınalma Müdürü Mustafa Çağlayan ile Donghe Fabrikası Genel Müdürü Dongh Ho Lee, Tercüman Green Song, Fabrika Müdürü Mustafa Çoşkun ve İnsan Kaynakları Müdürü Ümit Yılmaz’ı makamında ağırladı.  Yapılan görüşmelerde fabrikaların yatırımları, çalışmaları ve istihdam durumu ile Sakarya ekonomisi ele alındı.


ÜRETENİN YANINDAYIZ

Üretimin ve istihdamın her zaman destekçisi olduklarını söyleyen Başkan Turgut Babaoğlu, “İş dünyası ülkemizin ekonomik dinamosudur. Sakarya’da faaliyet gösteren fabrikalarımızın, işletmelerimizin üretim kapasitesinin artması ve buna paralel olarak istihdamın artması adına atılacak tüm adımları destekliyor, yakından takip ediyoruz. İlçemizde bulunan sanayi kuruluşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. İstihdam noktasında özellikle gayretlerimiz var. Sanayicilerimizle ortak akıl çerçevesinde yapılacak tüm çalışmalar ilçemiz, Sakarya’mız ve ülkemiz adına kazanç olacaktır” dedi.


İŞ ARAYANLARA DESTEK

Babaoğlu, “Sanayi kuruluşlarımızın temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek yapılan ve yapılması gereken çalışmaları değerlendiriyoruz. Üretimin, üretenin ve istihdamın desteklenmesi adına ortaklaşa bir dizi adımlar atıyoruz” dedi. Hendek’te birbirinden değerli kuruluşların olduğuna dikkat çeken Başkan Babaoğlu, “Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bel-İş sayesinde iş arayan ile işçi arayan arasında köprü oluyoruz.  Bunu kendimize görev olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.