İlçemiz Hendek Polis ve Jandarma Emniyet ekiplerinin görev sahalarında yaşanan iş kazası , trafik kazası ve kayıp eşya olaylarını sizler için derledik.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 15 Nisan 2022 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 3 OLAY )

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

KAYIP EŞYA

14.04.2022 günü *** Mah. *** Sokak üzerinde Müşteki K.Ç.(K.1962) isimli şahıs Asus Zenfone 3 marka model cep telefonunu kaybettiğini bildirerek kayıp müracaatında bulunmuş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

17.04.2022 günü *** Mah. *** Caddesi üzerinde S.A.(E.1999) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 KZ ** plakalı araçla M.U. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan aracın karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır.