KÜNDECİ KÜNDEYE Mİ GELDİ

Bugün Hendek'te yayın yapan bazı haber sitelerinde, Hendek'li Başpehlivanlardan kündeci lakaplı Mahmut Kavakçı'nın çok yakında basına açıklamalarda bulunacağı yazıyordu.

Haber sitelerinde çıkan bir habere göre; Hendek'in yetiştirmiş olduğu en büyük değerlerden biri olan kündeci lakaplı Başpehlivan Mahmut Kavakçı'nın, Selman Dede Er Meydanı'nda yapılan Jübile Güreşi ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulunacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz haftalarda yaş haddini doldurması sebebiyle er meydanlarına veda edecek olan Başpehlivan Mahmut Kavakçı'ya Selman Dede Er Meydanı'nda Jübile Güreşi tertip edilmiş, fakat çıkan habere göre Başpehlivan Kavakçı'ya verilen sözlerin şu ana kadar yerine getirilmediği ifade edildi.

Hendek de yapılan jübile güreşlerinde verilen sözler tutulmadığı idda ediliyor...

Güreşi belediye mi, yoksa Kavakçı mı tertip etti?

Kavakçı'nın şok etkisi yaratacak açıklamalarda bulunacağı belirtilirken, yapacağı açıklamaların ilçede nasıl bir gündem oluşturacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kavakçı'nın yapacağı açıklamalar sebebiyle akıllara şu soru geldi. Acaba güreşleri belediye değil de Mahmut Kavakçı mı düzenledi.