STRATEJİK PLANLA YOL HARİTASI

Hendek Belediyesi Stratejik Planlama ekibi, 2020 yılı izleme değerlendirme toplantısı Belediye Meclis salonunda yapıldı. Ekibin bu çalışmalarına her ay düzenli olarak devam edeceği açıklandı

Hendek de Planların ilerleyip ilerlemediğini değerlendirmek için personel toplandı…

AYLIK TOPLANTILAR

Stratejik Planlama ekibi, 2020-2024 dönemi stratejik planının hedeflerine ilişkin gerçekleşmelerin incelenmesi, yaşanan olaylar ve aksaklıkların değerlendirilmesi kapsamında toplanarak Strateji Geliştirme Kuruluna sunacağı rapor hazırlıklarına başladı.  Meclis salonunda düzenlenen toplantıda, 2019 yılında ilk kez hazırlanan Stratejik Planlama Rehberi kılavuzuna göre planlamalar ele alındı. Aylık olarak devam eden toplantılarda stratejik planda yer alan hedeflerin gerçekleşme durumlarını incelenerek değerlendirmeler yapılmaktadır. Her 3 ayda bir çalışmaların sonuçları Belediye Başkan Yardımcılarına, 6 aylık faaliyet sonuçlarının da Strateji Geliştirme Kuruluna sunulacağı açıklandı.

Hendek de Planların ilerleyip ilerlemediğini değerlendirmek için personel toplandı…

OLMAZSA OLMAZ

Hendek Belediyesinin, “Bilgiyi bilimle anlayan, şeffaf, adil, çevre ve insan odaklı belediye olmak” vizyonuna uygun doğrultuda ilerlemesini önemseyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Planlı çalışmalarımız, projelerimiz ve vatandaşlarımızdan gelen taleplerin yanı sıra  Hendek’imizi geleceğe taşımak adına stratejik planın bizim için olmazsa olmaz yol haritası olduğuna inanıyoruz. Belirlemiş olduğumuz yolda ilerlememizi aksatabilecek her türlü unsuru tespit edeceğine inandığımız arkadaşlarımızı Stratejik Planlama Ekibinde görevlendirdik. Belediye Başkan Yardımcılarımız ile yapacakları toplantılar ile sorunsuz bir şekilde hedeflerimize ulaşacağımıza eminiz” dedi.

Hendek de Planların ilerleyip ilerlemediğini değerlendirmek için personel toplandı…