Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe teşkilatı, bugün Hendek ilçe merkezinde yer alan esnaflara ziyaret ederek, maske ve dezenfektan takdim ederek, destek de bulundu. Düzenlenen Etkinliğe Kadın Kolları ve İlçe Başkanı yanı sıra bi önceki ilçe başkanıda destek verdi.

Düzenlenen etkinlik nedeniyle bir açıklamada bulunan ilçe başkanı şunları belirtti.

"Covid 19 salgını neticesi Mart ayında başlayan kısıtlamalar, salgındaki gerileme neticesi 1 Hazirandan itibaren azaltıldı. Son zamanlarda kuralların ihlali neticesi vaka ve entübe sayılarında yeniden artışlar başladı. Salgının yeniden yüksek rakamlara çıkmaması için herbirimize sorumluluklar düşüyor.

Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...Hendek'de maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak esnafa destek oldular...

Bizlerde CHP Hendek İlçe Başkanlığı olarak corona virüs salgınıyla mücadele kapsamında,İlçe Kadın kolları ve Gençlik kolları ile birlikte,Hendek esnafına maske ve dezenfektan dağıtımına başlıyoruz.

Hendek merkezdeki tüm esnaflarımızı ziyaret ederek, maske ve dezenfektan hediyelerimizi veriyoruz. Hep birlikte kurallara uyarak bu salgın sürecini atlatabiliriz. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymak hepimizin önceliği olmalıdır. Lütfen kendimiz ve sevdiklerimiz için kurallara uyalım."

Nihat BAYRAKTAR
CHP Hendek İlçe Başkanı