Hendek Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmeleri adına başlatılan larva ile mücadele çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

DÜZENLİ OLARAK

Hendek Belediyesi sinek, sivrisinek, karasinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için erken dönem larva mücadelesini sürdürüyor. Larvaları üreme alanlarında yok etmeye yönelik çalışmaları plan ve program dâhilinde sürdüren ilaçlama ekipleri; sulak alanlar başta olmak üzere, mazgallarda, yeşil alanlarda, foseptik çukurlarda ve gübrelik alanlarda ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. 

Hendek de larva ile mücadele çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

STANDARTLARA UYGUN

Konuyla ilgili olarak Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz yaz aylarında sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek adına mücadele çalışmaları hızla devam ediyor.  Çalışmalarımızda doğal dengeyi gözeterek, çevreye ve insan sağlığına zararsız Sağlık Bakanlığından onaylı ve standartlara uygun ürünleri tercih ederek ilaçlama yapıyoruz. Bu dönemin haşere ile mücadele için önemli bir dönem olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımız mevsim boyunca tüm mahallelerimizde etkin bir şekilde devam edilecek” denildi.