İlçemiz Hendek de oluşturulan kaldırımlarda adeta yürümek ne mümkün her an üstünüze üstünüze gelen araçlarla karşı karşıya gele biliyorsunuz.

Bir süre önce yenilenen ve yeni trafik eylem planı kapsamında çevresine oto cepler oluşturulan Zeki Çömert Parkının hemen köşesine park eden araçlar nedeniyle yayalar adeta uzun atlama yapmak durumunda bırakılıyor…

Hendek de kaldırım işgalleri sürüyor

Gün içerisinde gerek ticari araçların gerekse bölgeye gelen kişilerin araçları oto ceplere park ederken, ceplerin hemen bitiminde yer alan köşe alanda ise sürekli parklanan otomobiller nedeniyle , gerek sürücüler gerekse karşı yönden gelecek araçlar zor anlar yaşıyor.

Hendek de kaldırım işgalleri sürüyor

Zeki Cömert Parkı Çevresindeki yaşanan bu durum en çok yaşlı ve engelli vatandaşların, parkın çevresindeki kaldırımları kullanamamalarına neden olurken, bölgede manevra yapmaya çalışan sürücüler ve yük indirmek üzere giriş yapacak araçlar için büyük problem teşkil etmekte.

Hendek de kaldırım işgalleri sürüyor

Yetkililerin bu ve buna benzer köşe alanlarda yaşanabilecek sorunların giderilmesi için gerekli düzenlemeleri yapması isteniyor…