Hendek de dünyaya gelen “Her Bebek Bir Fidan” projesi kapsamında Mahallerin çeşitli bölgelerinde fidan dikim ve sulama faaliyetleri yapıldı…

BU YIL HEDEF 5 BİN FİDAN

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Her Bebek Bir Fidan projesiyle başlatılan fidan dikiminin ağaçlandırma seferberliğine dönüştüğünü duyurarak, “Yeşili önemsiyor, doğayı koruyoruz. Hendek’in geleceği için bugün fidan yarın nefes diyoruz. Bu yıl içinde 5 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Hendek de Başkan Yardımcıları fidan dikmeye devam ediyor…

Hendek de Başkan Yardımcıları fidan dikmeye devam ediyor…

Hendek de Başkan Yardımcıları fidan dikmeye devam ediyor…

HER BEBEK BİR FİDAN

Hendek Belediyesi, ‘Her Bebek Bir Fidan’ projesi kapsamında belediye personelleri tarafından çocuk parkları başta olmak üzere önceden belirlenen alanlara fidan dikimine hızla devam ediyor. Yeni doğan bebekler adına dikilen değişik türdeki fidanlar toprakla buluşuyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, projenin önemine değinerek, “ Her Bebek Bir Fidan projesiyle başlattığımız fidan dikimlerini hızlandırdık ve arttırdık. Hoş geldin bebek projesiyle birlikte, ağaçlandırma seferberliği kapsamında bu yıl içinde en az 5 bin adet fidan dikmeyi planlıyoruz” diye konuştu. 

Hendek de Başkan Yardımcıları fidan dikmeye devam ediyor…

BUGÜN FİDAN YARIN NEFES

Babaoğlu, “Projemizin başlamasıyla birlikte kısa sürede çam, çınar, ladin, meşe ve diş budak olmak üzere toplamda 435 adet fidan dikimi yaptık. Hendek yeşili başta olmak üzere tüm güzellikleriyle büyüleyen bir şehir. Bizlerde Hendek’in güzelliğine güzellik katıp, bu yılsonuna kadar 5 bin adet fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu şehre aşkla hizmet ediyoruz. Dikilen her fidan yıllar sonra güzelliği ile vatandaşlarımızın nefes alacağı alanları oluşturacak. Yeşili önemsiyor, doğayı koruyoruz. Hendek için bugün fidan yarın nefes sloganıyla çocuklarımıza güzel ve yaşanılabilir bir şehir emanet etmeyi hedefliyoruz. Ayrıca Her Bebek bir Fidan projesiyle başlattığımız seferberliği arttırarak devam ettirme kararı aldık. Daha yeşil ve yaşanılabilir bir Hendek için ağaçlandırma seferberliği kapsamında çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.