ENDEK’TE MİRAÇ KANDİLİ DUALARLA İCRA EDİLDİ

Recep ayının 27’inci gecesine denk gelen Miraç Gecesi dolayısıyla camilerde Mevlid-i Şerif okutuldu. Eller semaya açılıp dualar edilirken, genci yaşlısı camileri doldurdu. Ayrıca camilerdeki program sonrası Hendek Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi.

Hendek Camilerinde Kandil programı düzenlendi.

DUALAR EDİLDİ

Miraç Kandili dolayısıyla Hendek İlçe Müftülüğü tarafından camilerde kandil programı düzenlendi. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleştirilen mevlid programlarında Miraç Kandili ilgili vaazın ardından Mevlid-i Şerif okutuldu, dualar edildi.

Hendek Camilerinde Kandil programı düzenlendi.

HAFIZLARA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Hafızlık imtihanını başarıyla tamamlayıp hafız olan Hafız Abdurrahman Gürses Sarıdede Erkek Yatılı Kuran Kursu öğrencileri Ertuğrul Cesur, Abdurrahman Karagöz, Muhammed Bilal Terzi ve Muhammed Emir Safitürk’e Kandil Programının ardından hocaları tarafından hediye takdim edildi.

Hendek Camilerinde Kandil programı düzenlendi.

LOKUM VE GÜL SUYU DAĞITILDI

Bu mübarek gecede Hendek Merkezde bulunan Yeni cami, Orta Cami, Büyük Cami ve Rasimpaşa Camileri başta olmak üzere Yeşilyurt, Çamlıca, Puna ve Eseler Kuba Camilerinde kandil programları sonrasında belediye ekipleri tarafından vatandaşlara cami çıkışında gül suyu ve lokum ikram edildi. Vatandaşlar, Miraç Kandili dolayısıyla lokum dağıtımından ve programlardan oldukça memnun kaldıklarını belirterek Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na ve Hendek Müftülüğüne teşekkür ettiler.