VEZNE KAPANIŞ SAATLERİ ARTIK 17.00

Hendek Belediyesi, vergi ödemelerinde vatandaşların mağdur olmamaları adına vezne kapanış saatlerinde güncellemeye giderek kapanış saatini 16.30’dan 17.00’a çekti.

YARIM SAAT DAHA UZATILDI

Hendek Belediyesi vatandaşlar için bir kolaylığı daha devreye alarak; veznelerin kapanış saatlerini 17.00’a uzattı.  Mükelleflerin emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam gibi vergi ödemelerini yaptığı belediye veznelerinin 16.30’da kapanması nedeniyle gelen talepler dikkate alınarak kapanış saati 17.00’a çekildi. Çalışanların ödemelerini yapamamaları nedeniyle gidilen değişiklik memnuniyet yarattı.

MAĞDURİYETLER

Mali Hizmetler Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 2022 yılından itibaren vezne kapanış saatlerinin 17.00 olarak güncellenmesi sayesinde özellikle mesai saatleri sebebiyle ödeme yapamayan vatandaşların gecikme zammı veya gecikme faizine maruz kalmamaları sağlanmıştır.

YEŞİLYURT UYARISI

Bununla birlikte ilçemizin Yeşilyurt Mahallesi İş Merkezlerinde yer alan iletişim ofisi de iki haftada bir Cuma günleri açık kalmaya devam edecek. Vatandaşlarımız ödemelerini buradan nakit veya kartla veznelerimizden yapabilecek.

E-BELEDİYECİLİK

Ayrıca vatandaşlarımızın belediyemize yapacakları ödemelerini yılın her günü zaman kaybetmeden, sıra beklemeden kimlik numaraları ile www.hendek.bel.tr adresinden kredi kartı ile yapabilecekleri bilgisi paylaşıldı.