BAŞKAN BABAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Solunum şikayeti nedeniyle küçük çapta bir operasyon geçiren ve evinde istirahat eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, teşekkür mesajı yayınladı. 

SAĞLIK DURUMUM İYİ

Geçtiğimiz Cuma günü özel bir hastanede ameliyat olan Başkan Babaoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, kendisini arayan soran, ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Solunum şikayeti nedeniyle geçirdiğimin küçük çaplı operasyon çok şükür başarılı bir şekilde tamamlanırken, yapılan kontrollerin ardından hastaneden taburcu edildim. Doktorların tavsiyeleri üzerine kısa bir süre evimde istirahate devam edeceğim. Teşhis sürecinden başlamak üzere benimle yakından ilgilenerek ameliyatımı gerçekleştiren Özel Hastanede Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı tarafından Cerrahi Servis Sorumluları ve tüm hemşirelerine,  ilgisini eksik etmeyen Özel Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Dilek Arslanbüken’e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hastane Başhekimi Op.Dr.Kamil Köse’ye teşekkürü borç bilirim. Ameliyat olduğum haberini alınca gerek ziyaret ederek gerekse de telefonla, mesaj ve sosyal medya yoluyla geçmiş olsun dileklerini ileten Sakaryamız başta olmak üzere diğer illerin protokol mensuplarına, çalışma arkadaşlarıma ve dualarını eksik etmeyen kıymetli hemşerilerim ile hizmet etmekten şeref duyduğum Hendek halkına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ve her zaman olduğu gibi yanımdan bir an olsun ayrılmayan sevgili eşim, hayat arkadaşım Esra hanımefendiye ve aileme bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin” dedi.

Babaoğlu ameliyat olmadan önce yayınladığı mesajında, “Hafta sonuna denk gelen tedavi sürecinden sonra kısa bir istirahate çekilecek olsam da işimizi takip edip, Hendek için çalışmaya devam edeceğim” demişti.