COVİD-19 tedavisi gören Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla programa alınan ve yağmur sularını Uludere’ye deşarjını sağlayacak olan Bayraktepe mahallesi kutu menfez tamamlanarak hizmete alındı. Program dahilinde mahallede bir de alternatif yol açıldı.

RASİMPAŞA MAHALLESİ

Evinde koronavirüs tedavisine devam eden Başkan Babaoğlu’nun talimatları doğrultusunda Başkan Yardımcıları mahallelerde başlatılan çalışmaları yerinde takip ederek, programlanan çalışmalarda aksama olmaması ve sorunların hızlıca tespiti için mesaisini sürdürüyor.  Bu kapsamda ekipler çalışmaları kapsamında ilk olarak Rasimpaşa mahallesinden 200 metre uzunluğundaki dere yatağında temizlik yaptı. Derenin akışı bir yana ulaşım güvenliğini de riske atan yolda temizlikle birlikte görüş mesafesi sürücüler için uygun duruma getirildi.

BAYRAKTEPE MENFEZ

Diğer çalışma ise Bayraktepe Mahallesinde yapıldı. 7148 sokak üzerinden geçen hatta kapalı kutu menfez çalışması tamamlanırken, olası bir yoğun yağışta yağmur suyu Uludere’ye kapalı menfez vasıtasıyla deşarj edilecek. Böylelikle geçmiş yıllarda yaşanan su taşkınlarının etkisi en aza indirilmiş olacak. Birde yol açılan Bayraktepe’de vatandaşlar hizmetler nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

ALT YAPIYA GÜÇLÜ YATIRIMLAR

Başkan Turgut Babaoğlu’nun COVİD-19 tedavisi görmesi nedeniyle; Rasimpaşa ve Bayraktepe’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmeler yapan Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır, “Başkanımızın tedavisi devam ederken belediye hizmetlerinin kesintisiz, program dahilinde devam etmesi için yoğun bir çalışma içindeyiz. Hendek’in genelinde alt yapıya büyük yatırımlar yaparak, hizmete aldık” dedi.

HEPİMİZ SAHADAYIZ
Bahadır, “ Rasimpaşa ve Bayraktepe’de yaptığımız bu çalışmalarla her yağmur yağdığında yaşanan su taşkınlarının riski azaltılmış olacak. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Başkanımızın talimatları doğrultusunda bizler ve tüm ekiplerimiz sahada, herhangi bir aksama olmaması için gayretle çalışıyoruz” dedi.