ŞİMDİ SIRA AKOVA’DA

Şehrin genelinde güçlü ve yenilenmiş yağmur suyu hattının 33 kilometreye ulaştığını anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Şehrin merkezinde ise 1.etabını tamamladığımız yağmur suyu alt yapı çalışmalarının ardından Akova mahallesi 5020 numaralı sokakta yeni bir çalışma başlattık”

SIRAYLA DEVAM EDİYOR

Hendek’in dört bir yanına ulaşarak alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Hendek Belediyesi, yağmur suyu hattında yeni bir çalışmayı daha başlattı. Şehrin genelinde toplamda 33 kilometreye uzanan alt yapı yenileme ve inşa çalışmalarını tamamlayan ekipler,  menfez ve kanal çalışmalarıyla da güçlü bir yapı oluşturuyor.  Son olarak şehir merkezinde Cumhuriyet Meydanı – Remzi Efendi Caddesi arasında bulunan yolda 1.etap yağmur suyu hattı çalışmasını tamamlayan ve asfaltlama işlemlerini tamamlayan ekipler, Akova Mahallesi Hantek Bloklarının bölgede alt yapı çalışmalarına başladı.

Hendek Akova Mahallesinde yağmur suyu çalışmasına başlandı…AKOVA MAHALLESİ

Akova mahallesinde başlayan çalışma hakkında bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Bölgede yeni yapılaşmalarla birlikte zaman içinde açık kanalların kapanmasıyla, her yağmur sonrasında bazı işyerlerinde su baskınları yaşanıyordu.  Ekiplerimiz Akova Mahallesi 5020. sokakta çalışmalara başladı.  Bu çalışmalarında kısa sürede tamamlanarak yağmur suyu hattının güçlendirilmesi planlanıyor. Bu çalışmalar etap etap devam edecek. Sağlam bir geleceği güçlü bir alt yapıyla kurmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Hendek Akova Mahallesinde yağmur suyu çalışmasına başlandı…

MAHALLELERDE SÜRECEK

Babaoğlu, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana mahallelerimizde toplamda 33 kilometre uzunluğunda sağlam ve güçlü alt yapı hattı oluşturduk. Hendek gibi toprağın bereketli ve hareketli, suyun bol olduğu ve bu nedenle heyelan ve sel baskınları gibi afetler yaşandığı için bu kronik probleme kısa sürede el attık. Mahallelerimizin birçoğunda bu sorunun önüne geçmeyi hedefliyoruz. Her yerde bu çalışmalar sürüyor. Alt yapı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve alt yapı hattımız Hendek’imizin adeta atar damarı olacak” dedi.

Hendek Akova Mahallesinde yağmur suyu çalışmasına başlandı…