Hendek ilçesinde çeşitli zaman diliminde ramazan ayı boyunca, Hendek sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği kan bağışı çarısını bu kez Belediye Yaptı. Hendek Belediyesi ve Kızılay Hendek Şube Başkanlığı işbirliğinde 22 Mayıs Cuma akşamı iftar sonrası sahur vaktine kadar kan bağış kampanyası düzenlenecek.

HAYDİ HENDEK KAN VERMEYE!

Kan stoklarının azalması nedeniyle Hendek Belediyesi ve Kızılay Hendek Şube Başkanlığı işbirliğinde 22 Mayıs Cuma akşamı iftar sonrası sahur vaktine kadar kan bağış kampanyası düzenlenecek.

hendek'te kan bağışı kampanyası

VATANSEVER OLMAK KANIMIZDA VAR

22 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00’dan sahur vaktine kadar Hendek Belediyesi önünde kan bağış kampanyası düzenleneceği duyuruldu.

 ‘Vatansever olmak kanımızda var’ adıyla düzenlenecek olan kampanya hakkında Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Koronavirüs (Covid-19) salgını ve Ramazan ayının etkisiyle birlikte kan bağışında bulunanların sayısı düşünce kan stoklarında ciddi azalmalar yaşanıyor. Kan ihtiyacı olan hastalar için ciddi bir tedirginlik yaşanıyor. Düzenlenecek olan kan kampanyasına tüm Hendeklileri davet ediyoruz. Hendek her zaman olduğu gibi yine bu konudaki duyarlılığıyla Sakarya’ya örnek olacaktır. Şimdi sana her zamankinden çok ihtiyacımız var. Kan stoklarımız azalırken bizi yalnız bırakma” denildi.