İlçemiz Nuriye mahallesinde bulunan Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi seçimlerinde aday olduğunu açıklayan elleri nasırlı Barış Çolak, Sanayi sitesinin demirbaşlarından bir esnaf. 20 yıldır kooperatif üyeliği yapan Çolak, son 5 yıldır Sanayi Sitesi yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevinde.

BAŞKAN VARLICA’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Uzun yıllar Sanayi kooperatifinin başkanlığını yapan Cengiz Varlıca Nın aday olmayacağı kesinlik kazanmasının ardından sanayi esnafı hareketlendi. 30 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’de kooperatif idare binasında yapılacak olan kongrede  kooperatif başkanlığına adaylığını açıklayan Çolak, “kooperatifinde uzun yıllar başkanlık yapan Cengiz varlıca başkanımızın kooperatifimize büyük emekleri vardır. Kooperatif üyesi olarak kendisine teşekkürlerimi arz ediyorum. “ dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK KONGREDE ADAYIM

Başkan adayı Çolak, son dönemde mevcut kooperatif yönetiminde başkan yardımcılığı sıfatı ile yer aldığını ifade ederek, “ çok yoğun çalışmamıza rağmen kooperatifimizin bazı eksiklikleri vardır bunları da üyelerimizin destek ve katkılarıyla hep birlikte gidereceğiz. Çarşamba günü yapılacak olan kongrede başkanlığa aday oldum. Üyelerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.

SİTEMİZE KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ

Başkan adayı Barış Çolak, kooperatifinde 21 yıllık bir geçmişim var. Sanayide esnaflık yapan biri olarak üyelerimizin dert ve sorunlarına yakinen vakıfım. Bir bayrak  bir hizmet yarışı olarak gördüğüm kooperatif seçimlerinde üyelerimizin takdirini kazandığımızda  sanayi sitemizde öncelikli olarak çevre düzenlemesi yaparak sitemizi  herkesin iftiharla bakacağı bir kimliğe büründürmek olacaktır.

ÜYELERİMİZE KAR PAYI DAĞITACAĞIZ

Sitemiz işletmeciliğinde bulunan halı saha dan ve yakın zamanda faaliyete sokacağımız düğün salonundan ve yeni işyerlerinden  elde edilen geliri üyelerimize kar payı olarak dağıtacağız. Sitemizin cefasını çeken üyelerimizin bunca emeklerinin ardından  ekonomik olarak katkı sağlayacağız. Sitemizin eksiği olan dinlenme sahası, çocuk parkı ve misafirhane gibi sosyal tesisleri sitemiz camii bitişiğinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Esnafımızın bankası olan öncelikle Halk Bankası yönetiminden, olmazsa diğer bankalarından sitemize ATM cihazı konulması yönünde yakın zaman önce müracaatımız olmuştu. Pandemi dolayısı ile aksayan  ATM çalışmalarına kaldığımız yerden takipçisi olacağız.  Böylece sitemize kimlik kazandıracağız.

Başkan Yardımcısı Çolak Başkan Adayı olduğunu açıkladı..

DESTEK ÜYELERİMİZDEN HİZMET BİZDEN

Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden herkese teşekkür eder, hakkın rahmetine kavuşan üyelerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Diğer başkan adayımıza başarılar dilerken, sitemize adına yakışır hizmet yapabilmek adına üyelerimizin desteğini bekliyorum.